Rubriky: Články, Média

Kolem dokola thumbnail

mzm.eiulpdaq.175x175-75

Photo Transfer Studio –  Je to aplikace,která umí přenášet fotografie a videa mezi zařízeními (iPhone, iPad) přes WiFi, Bluetooth a také umí přenést fotografie z PC do iPad (iPhone)  a obráceně. Dokáže přenést fotografie velmi rychle.

Postup při transferu fotek:

Otevřeme si aplikaci

200

Klikneme dole na liště na Upload/Downolad a otevře se nám stránka s www adresou

199

Tu, v našem případě http://10.0.0.3:8080 napíšeme do druhého zařízení, iPadu, iPhonu či PC s WiFi připojením.
Otevře se nám album Obrázky v iPadu – pokud chceme přenášet fotky/oprázky z tohoto iPadu, klikneme na fotky, které chceme přenést a dáme uložit

006

Pokud chceme přenést fotky z PC, klikneme vpravo nahoře na Upload, potom na SELECT FILES  otevřou se nám soubory v PC, vybereme konkrétní fotky, klikneme na ně a po chvilce je máme v iPadu:-)

008

Další šikovné programy na úpravu fotek v iPadu:

mzl.uxisomys.175x175-75

Free Photo Crop –  aplikace fotografii uloženou v iPadu, iPhone ořízne, otočí, změní barevnou fotku na černobílou či se starým nádechem, umí přidat jednoduchý rámeček. Ovládání je snadné a rychlé

mzl.inyselxn.175x175-75

iPicasa – pokud máte uložené fotografie v PC v Picasu, díky této aplikaci a WiFi si je můžete prohlížet i v iPadu, či iPhone. Aplikace fotky synchronizuje a můžeme si je později prohlédnout i bez připojení k internetu.

mzm.lqhnmued.100x100-75

Pic Stitch –  aplikace pro iPhone,  iPod Touch a iPad umí vložit fotky do rámečků (27), nabízí
5 různých poměrů stran fotografií (1×1, 4×6, 6×4, 3×4, 4×3), umí fotku otočit, převrátit,  udělat černobílou fotku apod.

mzl.higivnlp.175x175-75

Pic Collage –  aplikace pro iPhone i iPad. umí  udělat koláže z fotek. Fotky se mohou zvětšit pomocí roztažení prstů, natočit, poskládat podle přání, vložit barevné pozadí

mzl.rrfsixso.175x175-75

PicWall –  aplikace umí fotky oříznout, vsadit do rámečku, udělat koláž cikcak, ovládání je velmi jednoduché

mzi.gkjbnena.175x175-75

My Album Lite – aplikace umí fotky ořezat, upravit, vložit do rámečků, fotku můžeme zasadit do barevného pozadí, vložit text, nakreslit kresbu, vložit hudbu…Můžeme tvořit alba, počet v placené verzi není omezen (ve free nevím)